top of page
LOGO_FINAL.png

MENESTYSTÄ JA TULOKSIA
KEVÄÄN 2022 MATEMATIIKAN
YO-KIRJOITUKSIIN

SOITA 040 503 1139 TAI KIRJOITA YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA JA KATSOTAAN TILANNETTASI TARKEMMIN!

Autan oppilaitani valmistautumaan matematiikan ylioppilaskirjoituksiin. Osalle oppilaista kokeen läpipääsy on suurin haaste, kun toiset taas tavoittelevat korkeampia arvosanoja. On tilanne kumpi tahansa, niin olen varma, että henkilökohtainen opetus on avain menestykseen!

Yksityisopetukseni avulla kaikilla on mahdollisuus saada tuloksia, joita on yksinkertaisesti mahdotonta saada luokkahuoneessa jossa on 30 muuta oppilasta ja vain yksi opettaja.

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat jakamattoman huomioni ja näin pystyn paneutumaan vaikeuksiin ja haasteisiin paljon syvemmällä tasolla johon koulussa on mahdollista.
 
Opetustilat sijaitsevat Helsingin Yliopiston Kirjaston rauhallisissa tiloissa, mutta myös kotiopetus on mahdollista kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Miten yksityisopetus Matikkavelhon kanssa oikein toimii?

​Onko sinulla kysymyksiä liittyen matematiikan yksityisopetukseen?
  • Kuinka kauan yksi oppitunti kestää?
  • Mitä muut ovat sanoneet Matikkavelhon yksityisopetuksesta?
  • Entä voisiko yksityisopetus sopia juuri minun tarpeisiin?
Näihin, sekä moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus allaolevasta videosta. Voit lähettää minulle myös kysymyksiä "ota yhteyttä" -sivun lomakkeen avulla.
ETSIN UUSIA OPISKELIJOITA | Q&A | MATEMATIIKAN YLIOPPILASKOKEET
Toista video

Opetuksesta sanottua

kurssiankkuri

"Pääsin Helsingin Kauppakorkeaan Matikkavelhon yksityisopetuksen avulla. Markuksen opetusmetodit ovat erinomaisia ja haluan suositella häntä avoimesti jokaiselle, joka tarvitsee apua matematiikkaan."
-Minna, tuleva ekonomi

"Matikkavelho on auttanut lastenlastani useamman vuoden niin matematiikassa kuin muissakin aineissa ja tehnyt sen hyvin sekä tuloksellisesti. Nyt lapsenlapseni on jo lukiossa ja erinomainen yksityisopetus jatkuu edelleen"
-Maija, tyytyväinen isoäiti

"Sain Markukselta avun yo-kokeen läpipääsyyn. Duunia piti tehdä, se tuli heti alussa selväksi. Vaikka opiskelut menivätkin ns. viime tinkaan, niin ihan hyvinhän se meni! Ainut tavoitteeni oli päästä läpi lyhyestä matematiikasta, mutta sainkin arvosanan M"
-Timo, Tekniikan ylioppilas

"Markuksella on kyky  hahmottaa ja tunnistaa oppilaan persoonaallisia ominaisuuksia siten, että opetuksessa käytetään metodeja ja oppimismalleja jotka soveltuvat parhaiten kyseiseen yksilöön. Hän on pätevä, kokenut, luotettava sekä kiinnostava henkilö josta välittyy elämänmyönteisyys ja aito halu panostaa oppilaittensa menestykseen."
-Jari Haapasalo, opettaja, Kallion Lukio

Soita, lähetä sähköpostia tai ole yhteydessä allaolevan lomakkeen kautta. Viesteihin vastataan kahden arkipäivän sisällä.

040 503 1139

LOMAKE

Ole yhteydessä!

Kiitos viestisi lähettämisestä. Olen sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisällä.

Poikkeuksellisen tilanteen takia opetus voidaan järjestää oppilaan toivomuksesta myös videopuhelun välityksellä.

korona.png
bottom of page